Boka Hotell

Hotel Hubertushof

Hotel Hubertushof

Detta hotell med spa ligger i Adnet, nära Bad Durrnberg Saltgruvan och Keltenmuseum. Hotel Hubertushof har en inomhuspool, ångbad, bastu, fitnessanläggning och utomhuspool under säsong. Hotel Hubertushof har ett fullständigt spa. I fastigheten finns mötesrum för mindre grupper. Hotel Hubertushof har en bar/lounge. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Hotellet är fyrstjärnigt och tillandahåller konferensrum och konferenslokaler. Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal, skidförvaring och picknickområde. Tv:n har satellitkanaler.

Rummen har telefoner. Rummen har kylskåp och gratis buteljerat vatten. Badrummen har telefon, badrockar och hårtork. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom minibar, skrivbord och fönster som kan öppnas. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som strykjärn/strykbräda, allergivänliga sängkläder och väckning. Internet (bredband) finns tillgängliga.

Pris: Boka Hotel Hubertushof just nu för mellan 660 - 1400 kr.

Boka Hotel Hubertushof.

Recensioner för Hotel Hubertushof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Hubertushof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Hubertushof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Adnet.

Adress till Hotel Hubertushof

Adress: Waidach 20a

Postnummer: 5421

Stad: Adnet

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Hubertushof