Boka Hotell

Hotel Barbarahof

Hotel Barbarahof

Hotel Barbarahof har ett bra läge i det populära området Altenmarkt im Pongau. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel gratis Wi-Fi i samtliga rum, express in- och utcheckning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, finns att tillgå. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även väckningsservice, värme, balkong/terrass, skrivbord, telefon. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, skidåkning, trädgård. Hotel Barbarahof kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Altenmarkt im Pongau.

Pris: Boka Hotel Barbarahof just nu för mellan 699 - 766 kr.

Boka Hotel Barbarahof.

Recensioner för Hotel Barbarahof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Barbarahof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Barbarahof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Altenmarkt im Pongau.

Adress till Hotel Barbarahof

Adress: Schwimmbadgasse 158

Postnummer:

Stad: Altenmarkt im Pongau

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Barbarahof