Boka Hotell

Hotel St. Hubertushof

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel St. Hubertushof

Hotel St. Hubertushof har ett bra läge i det populära området Bad Gleichenberg. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Rumsservice, flygtransfer, restaurang, tidningar, utflykter finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, golfbana (inom 3 km), massage, pingis, trädgård, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Upptäck allt vad Bad Gleichenberg har att erbjuda genom att göra Hotel St. Hubertushof till din bas.

Pris: Boka Hotel St. Hubertushof just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Hotel St. Hubertushof.

Recensioner för Hotel St. Hubertushof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel St. Hubertushof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel St. Hubertushof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Gleichenberg.

Adress till Hotel St. Hubertushof

Adress: Ringstraße 28

Postnummer: 8344

Stad: Bad Gleichenberg

 

Lämna dina kommentarer för Hotel St. Hubertushof