Boka Hotell

Grand Park Hotel Bad Hofgastein

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Grand Park Hotel Bad Hofgastein

Läge för Grand Park Hotel Bad Hofgastein
På Grand Park Hotel Bad Hofgastein i Bad Hofgastein har du ski-in/ski-out och nära till Alpentherme Gastein, Schlossalm och Stubnerkogel skidområde och Schlossalm-Standseilbahn. I närheten av Grand Park Hotel Bad Hofgastein ligger även Skidorten Angertal och Angertal-linbanan.

Grand Park Hotel Bad Hofgastein erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Skäm bort dig med en behandling på det fullständigt utrustade spat eller njut av en simtur i inomhus poolen efter en dag i backarna. Grand Park Hotel Bad Hofgastein är ett perfekt val för din skidsemester med skidförvaring och skidpass. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink när dagen lider mot sitt slut.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. Gästerna erbjuds en kostnadsfri mottagning med manager varje dag. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen och gäster har tillgång till en dator. Detta hotell med 5 stjärnor har även gym och ångbastu.

Rummen på Grand Park Hotel Bad Hofgastein
Rummen på hotellet har även balkonger. De 89 gästrummen på Grand Park Hotel Bad Hofgastein har minibar och värdeförvaringsskåp. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Rummen har platt-tv. Badrummen har badrock, hårtork och gratis toalettartiklar. Uppbäddningsservice erbjuds varje kväll och städning erbjuds dagligen.

Pris: Boka Grand Park Hotel Bad Hofgastein just nu för mellan 985 - 1477 kr.

Boka Grand Park Hotel Bad Hofgastein.

Recensioner för Grand Park Hotel Bad Hofgastein

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Grand Park Hotel Bad Hofgastein

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Grand Park Hotel Bad Hofgastein. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Hofgastein.

Adress till Grand Park Hotel Bad Hofgastein

Adress: Kurgartenstrasse 26

Postnummer: 5630

Stad: Bad Hofgastein

 

Lämna dina kommentarer för Grand Park Hotel Bad Hofgastein