Boka Hotell

Hotel Sportalm

Hotel Sportalm

3-stjärniga Hotel Sportalm erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Bad Kleinkirchheim. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel familjerum, restaurang, tidningar, tvättservice, bar, finns att tillgå. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, TV LCD/plasmaskärm. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, spa, solarium. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Bad Kleinkirchheim har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Sportalm.

Pris: Boka Hotel Sportalm just nu för mellan 498 - 565 kr.

Boka Hotel Sportalm.

Recensioner för Hotel Sportalm

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Sportalm

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Sportalm. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Kleinkirchheim.

Adress till Hotel Sportalm

Adress: Enzianstraße 13

Postnummer: 9546

Stad: Bad Kleinkirchheim

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Sportalm