Boka Hotell

Erlebnishotel Fendels

Erlebnishotel Fendels

Erlebnishotel Fendels ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Fendels. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel konferensavdelning , barnpassning, restaurang, hiss, bar, finns att tillgå. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, inomhuspool, skidåkning, massage, solarium. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Erlebnishotel Fendels.

Pris: Boka Erlebnishotel Fendels just nu för mellan 670 - 756 kr.

Boka Erlebnishotel Fendels.

Recensioner för Erlebnishotel Fendels

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Erlebnishotel Fendels

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Erlebnishotel Fendels. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Fendels.

Adress till Erlebnishotel Fendels

Adress: Fendels

Postnummer: 6528

Stad: Fendels

 

Lämna dina kommentarer för Erlebnishotel Fendels