Boka Hotell

Post Fügen

Stjärna Stjärna Stjärna
Post Fügen

Läge för Post Fügen
Post Fügen i Fügen ger dig smidig tillgång till Spieljoch linbana samt vinteraktiviteter som utförsåkning och längdskidåkning. I närheten av Post Fügen ligger även Zillertal äventyrsbad.

Post Fügen erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i snön kan du skämma bort dig med en behandling på det fullständigt utrustade spat eller njuta av en simtur i en av 1 inomhus pooler. På Post Fügen får du den perfekta vintersemestern med skidförvaring och uthyrning av skidutrustning. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink efter en lång, aktiv dag.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. Gästerna serveras kostnadsfri frukost varje morgon. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen. Detta hotell med 3 stjärnor har även inomhus pool och ångbastu.

Rummen på Post Fügen
Rummen på hotellet har även balkonger. De 50 gästrummen på Post Fügen har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och gratis dagstidningar. Badrummen på Post Fügen har badkar och/eller dusch samt hårfön. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Post Fügen just nu för mellan 756 - 1134 kr.

Boka Post Fügen.

Recensioner för Post Fügen

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Post Fügen

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Post Fügen. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Fügen.

Adress till Post Fügen

Adress: Dorfplatz 14

Postnummer: 6263

Stad: Fügen

 

Lämna dina kommentarer för Post Fügen