Boka Hotell

Hotel Zum Goldenen Hirschen

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Zum Goldenen Hirschen

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Freistadt utlovar Hotel Zum Goldenen Hirschen en avkopplande och underbar vistelse. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Faciliteter som gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, rumsservice finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, skrivbord, telefon, satellit/kabel-TV som utlovar en fridfull, stärkande natt. Tillgång till hotellets ridning, trädgård, ångbastu förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Freistadt har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Zum Goldenen Hirschen.

Pris: Boka Hotel Zum Goldenen Hirschen just nu för mellan 612 - 699 kr.

Boka Hotel Zum Goldenen Hirschen.

Recensioner för Hotel Zum Goldenen Hirschen

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Zum Goldenen Hirschen

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Zum Goldenen Hirschen. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Freistadt.

Adress till Hotel Zum Goldenen Hirschen

Adress: Böhmergasse 8-10

Postnummer: 4240

Stad: Freistadt

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Zum Goldenen Hirschen