Boka Hotell

Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR

Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Hintertux utlovar Wellnesshotel Bergland en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, rumsservice, konferensavdelning är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Internet (trådlös), värme, minibar, balkong/terrass, väckarklocka finns i samtliga rum. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som badtunna, gym, bastu, skidåkning, fiske. Oavsett varför du besöker Hintertux så kommer Wellnesshotel Bergland göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR.

Recensioner för Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Hintertux Glacier.

Adress till Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR

Adress: Madseit 690 / Wellnessplatz 1

Postnummer: 6294

Stad: Hintertux Glacier

 

Lämna dina kommentarer för Adler Inn Tyrol Mountain Resort SUPERIOR