Boka Hotell

Erlebnisgasthof Moasterhaus

Erlebnisgasthof Moasterhaus

3-stjärniga Erlebnisgasthof Moasterhaus erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Hirschegg (Styria). Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, bagageförvaring, parkering, familjerum, varuautomat finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, TV, TV LCD/plasmaskärm, dusch. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, skidåkning, lekplats, biljard, pingis. Erlebnisgasthof Moasterhaus är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Hirschegg (Styria) eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Erlebnisgasthof Moasterhaus just nu för mellan 555 - 632 kr.

Boka Erlebnisgasthof Moasterhaus.

Recensioner för Erlebnisgasthof Moasterhaus

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Erlebnisgasthof Moasterhaus

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Erlebnisgasthof Moasterhaus. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Hirschegg (Styria).

Adress till Erlebnisgasthof Moasterhaus

Adress: Salzstiegl 241b

Postnummer: 8584

Stad: Hirschegg (Styria)

 

Lämna dina kommentarer för Erlebnisgasthof Moasterhaus