Boka Hotell

Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel

Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel tillhandahåller felfri service och alla nödvändiga faciliteter för besökare. Gratis Wi-Fi är tillgängligt under hela ditt besök så att du kan hålla kontakten med dina medarbetare.Om du behöver transport till eller från flygplatsen kan boendet ordna det innan ditt ankomstdatum. Boendet erbjuder gratis parkering för gäster som anländer via eget transportmedel.Rökning begränsas till angivna rökzoner. En härlig frukost är det perfekta sättet att börja dagen på, och på Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel kan du alltid unna dig en utsökt måltid på plats. Om du föredrar att inte gå ut och äta så finns de lockande kulinariska valen på boendet alltid tillgängliga för att tillfredsställa dig.

Pris: Boka Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel.

Recensioner för Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kirchberg in Tirol.

Adress till Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel

Adress: Aschauer Straße 28

Postnummer: 6365

Stad: Kirchberg in Tirol

 

Lämna dina kommentarer för Almhof Kitzlodge - Alpine Lifestyle Hotel