Boka Hotell

Das Seebichl small alpine hotel

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Das Seebichl small alpine hotel

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Kitzbühel utlovar Hotel Seebichl en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. På hotellet hittar man bland annat gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, express in- och utcheckning, rumsservice, flygtransfer. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, ljudisolerat som utlovar en fridfull, stärkande natt. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, fiske, pingis. Upptäck allt vad Kitzbühel har att erbjuda genom att göra Hotel Seebichl till din bas.

Pris: Boka Das Seebichl small alpine hotel just nu för mellan 718 - 813 kr.

Boka Das Seebichl small alpine hotel.

Recensioner för Das Seebichl small alpine hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Das Seebichl small alpine hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Das Seebichl small alpine hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kitzbühel.

Adress till Das Seebichl small alpine hotel

Adress: Seebichlweg 37

Postnummer: 6370

Stad: Kitzbühel

 

Lämna dina kommentarer för Das Seebichl small alpine hotel