Boka Hotell

Almhutte & Skihutte Kohlerhaus

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Almhutte & Skihutte Kohlerhaus

Almhütte & Skihütte Kohlerhaus är ett populärt val bland resenärer på besök i Stuben, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Express in- och utcheckning, parkeringsservice, parkering, barnpassning, grillplats finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med balkong/terrass, hårtork, sittmöbler, delad toalett, morgonrockar. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, skidåkning, fiske, lekplats, trädgård, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Komfort och funktionalitet gör Almhütte & Skihütte Kohlerhaus till det perfekta valet under ditt besök i Stuben.

Pris: Boka Almhutte & Skihutte Kohlerhaus just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Almhutte & Skihutte Kohlerhaus.

Recensioner för Almhutte & Skihutte Kohlerhaus

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Almhutte & Skihutte Kohlerhaus

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Almhutte & Skihutte Kohlerhaus. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Klösterle.

Adress till Almhutte & Skihutte Kohlerhaus

Adress: Haus Nr. 36

Postnummer: 6762

Stad: Klösterle

 

Lämna dina kommentarer för Almhutte & Skihutte Kohlerhaus