Boka Hotell

Hotel Mittagskogel

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Mittagskogel

Hotel Mittagskogel har ett bra läge i det populära området Ledenitzen. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. På Hotel Mittagskogel välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som väckningsservice, värme, balkong/terrass, skrivbord, telefon. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel utomhuspool, fiske, massage, lekplats, pingis. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Ledenitzen har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Mittagskogel.

Pris: Boka Hotel Mittagskogel just nu för mellan 842 - 947 kr.

Boka Hotel Mittagskogel.

Recensioner för Hotel Mittagskogel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Mittagskogel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Mittagskogel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ledenitzen.

Adress till Hotel Mittagskogel

Adress: Aichwaldseestraße 4

Postnummer: 9581

Stad: Ledenitzen

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Mittagskogel