Boka Hotell

La Irmania Pension

La Irmania Pension

Pensione Natura har ett bra läge i det populära området Ledenitzen. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Handikappanpassning, flygtransfer, konferensavdelning , värdeskåp, skytteltransport finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, balkong/terrass, värdeskåp på rummet, dusch, hårtork som utlovar en fridfull, stärkande natt. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som fiske, tennisbana, pingis, ridning, trädgård. Oavsett varför du besöker Ledenitzen så kommer Pensione Natura göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka La Irmania Pension just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka La Irmania Pension.

Recensioner för La Irmania Pension

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till La Irmania Pension

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för La Irmania Pension. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ledenitzen.

Adress till La Irmania Pension

Adress: Petelinweg 1

Postnummer: 9581

Stad: Ledenitzen

 

Lämna dina kommentarer för La Irmania Pension