Boka Hotell

Hotel Krone

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Krone

Hotel Krone är ett populärt val bland resenärer på besök i Matrei am Brenner, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Express in- och utcheckning, rumsservice, konferensavdelning , restaurang, utflykter är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med väckningsservice, skrivbord, telefon, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, skidåkning, lekplats, biljard, trädgård, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Matrei am Brenner har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Krone.

Pris: Boka Hotel Krone just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Hotel Krone.

Recensioner för Hotel Krone

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Krone

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Krone. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Matrei am Brenner.

Adress till Hotel Krone

Adress: Brennerstraße 54

Postnummer: 6143

Stad: Matrei am Brenner

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Krone