Boka Hotell

Hotel Tia Monte Nauders

Hotel Tia Monte Nauders

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Nauders utlovar Hotel Tia Monte Nauders en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, rumsservice, flygtransfer, finns att tillgå. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, balkong/terrass, ljudisolerat, TV LCD/plasmaskärm som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland gym, bastu, skidåkning, spa, solarium, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Nauders har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Tia Monte Nauders.

Pris: Boka Hotel Tia Monte Nauders just nu för mellan 957 - 1081 kr.

Boka Hotel Tia Monte Nauders.

Recensioner för Hotel Tia Monte Nauders

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Tia Monte Nauders

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Tia Monte Nauders. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Nauders.

Adress till Hotel Tia Monte Nauders

Adress: Dr. Tschiggfreystrasse 30

Postnummer: 6543

Stad: Nauders

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Tia Monte Nauders