Boka Hotell

Aktivhotel Pehab

Aktivhotel Pehab

Stor noggrannhet vidtas för att säkerställa att gästerna upplever komfort genom förstklassiga tjänster och bekvämligheter. Håll dig uppkopplad under besöket genom att använda den kostnadsfria internetuppkopplingen.Ordna resor till och från flygplatsen med hjälp av boendets bekväma transportbokningstjänster. Gratis parkering finns tillgänglig för gästerna. På Aktivhotel Pehab inleds varje dag med en läcker frukost som erbjuds utan extra kostnad. Upplev glädjen av en fräsch morgon genom att njuta av det utmärkta kaffet på kaféet som ligger på boendet.På boendet kan du njuta av en rad härliga kulinariska val under din vistelse för att förbättra din upplevelse.På Aktivhotel Pehab kan gäster njuta av de härliga fritidsfaciliteterna som tillhandahålls för att underhålla dem. På boendets fitnesscenter har du möjlighet att utföra din dagliga träningsrutin eller helt enkelt lindra din jetlag genom att svettas lite.

Pris: Boka Aktivhotel Pehab just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Aktivhotel Pehab.

Recensioner för Aktivhotel Pehab

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Aktivhotel Pehab

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Aktivhotel Pehab. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ramsau am Dachstein.

Adress till Aktivhotel Pehab

Adress: Ramsau 62

Postnummer: 8972

Stad: Ramsau am Dachstein

 

Lämna dina kommentarer för Aktivhotel Pehab