Boka Hotell

All Inclusive Hotel Sonnenhugel

All Inclusive Hotel Sonnenhugel

Bo på All Inclusive Hotel Sonnenhügel medan du utforskar alla underverk i Sattendorf. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Faciliteter som bagageförvaring, flygtransfer, konferensavdelning , familjerum, biluthyrning finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka, telefon som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ta en paus under en lång dag och använd privat strand, bastu, utomhuspool, skidåkning, dykning. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på All Inclusive Hotel Sonnenhügel.

Pris: Boka All Inclusive Hotel Sonnenhugel just nu för mellan 660 - 746 kr.

Boka All Inclusive Hotel Sonnenhugel.

Recensioner för All Inclusive Hotel Sonnenhugel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till All Inclusive Hotel Sonnenhugel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för All Inclusive Hotel Sonnenhugel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sattendorf.

Adress till All Inclusive Hotel Sonnenhugel

Adress: Am Sonnenhügel 1

Postnummer: 9520

Stad: Sattendorf

 

Lämna dina kommentarer för All Inclusive Hotel Sonnenhugel