Boka Hotell

Hotel Royal X

Hotel Royal X

Hotel Royal X ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Seeboden. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, konferensavdelning är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, skrivbord, TV, satellit/kabel-TV, tillgång till anslutande rum. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland privat strand, bastu, inomhuspool, skidåkning, tennisbana, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Oavsett varför du besöker Seeboden så kommer Hotel Royal X göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Hotel Royal X just nu för mellan 737 - 833 kr.

Boka Hotel Royal X.

Recensioner för Hotel Royal X

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Royal X

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Royal X. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seeboden.

Adress till Hotel Royal X

Adress: Seehofstraße 25

Postnummer: 9871

Stad: Seeboden

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Royal X