Boka Hotell

Hotel Solderhof

Hotel Solderhof

Hotel Sölderhof ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Sölden. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Restaurang, hiss, bar finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, kokvrå som utlovar en fridfull, stärkande natt. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, bastu, skidåkning, spa, solarium. Upptäck allt vad Sölden har att erbjuda genom att göra Hotel Sölderhof till din bas.

Pris: Boka Hotel Solderhof just nu för mellan 871 - 986 kr.

Boka Hotel Solderhof.

Recensioner för Hotel Solderhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Solderhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Solderhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sölden.

Adress till Hotel Solderhof

Adress: Waldelestraße 2

Postnummer: 6450

Stad: Sölden

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Solderhof