Boka Hotell

Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Spittal an der Drau utlovar Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Faciliteter som handikappanpassning, rumsservice, flygtransfer, konferensavdelning , familjerum finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med värme, väckningsservice, skrivbord, telefon, TV LCD/plasmaskärm. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som bastu, skidåkning, spa, massage, biljard. Komfort och funktionalitet gör Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART till det perfekta valet under ditt besök i Spittal an der Drau.

Pris: Boka Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART.

Recensioner för Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Spittal an der Drau.

Adress till Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART

Adress: Hauptplatz 13

Postnummer: 9800

Stad: Spittal an der Drau

 

Lämna dina kommentarer för Erlebnis Post - Stadthotel mit EigenART