Boka Hotell

Lambrechterhof - Das Naturparkhotel

Lambrechterhof - Das Naturparkhotel

Med sitt ypperliga läge i St. Lambrecht har Lambrechterhof - Das Naturparkhotel allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Faciliteter som 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring, rumsservice, konferensavdelning finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass, telefon. Ta en paus under en lång dag och använd gym, bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, skidåkning. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som St. Lambrecht har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Lambrechterhof - Das Naturparkhotel.

Pris: Boka Lambrechterhof - Das Naturparkhotel just nu för mellan 766 - 871 kr.

Boka Lambrechterhof - Das Naturparkhotel.

Recensioner för Lambrechterhof - Das Naturparkhotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Lambrechterhof - Das Naturparkhotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Lambrechterhof - Das Naturparkhotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av St. Lambrecht.

Adress till Lambrechterhof - Das Naturparkhotel

Adress: Hauptstraße 38-40

Postnummer: 8813

Stad: St. Lambrecht

 

Lämna dina kommentarer för Lambrechterhof - Das Naturparkhotel