Boka Hotell

Wienerwaldhof Rieger

Wienerwaldhof Rieger

Med sitt ypperliga läge i Tullnerbach-Lawies har Wienerwaldhof Rieger allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, konferensavdelning , familjerum, restaurang, finns att tillgå. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, telefon, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet. Tillgång till hotellets bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool, lekplats, ridning förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Komfort och funktionalitet gör Wienerwaldhof Rieger till det perfekta valet under ditt besök i Tullnerbach-Lawies.

Pris: Boka Wienerwaldhof Rieger just nu för mellan 775 - 871 kr.

Boka Wienerwaldhof Rieger.

Recensioner för Wienerwaldhof Rieger

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Wienerwaldhof Rieger

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Wienerwaldhof Rieger. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Tullnerbach-Lawies.

Adress till Wienerwaldhof Rieger

Adress: Strohzogl 67

Postnummer: 3011

Stad: Tullnerbach-Lawies

Fler Hotell i Tullnerbach-Lawies
 

Lämna dina kommentarer för Wienerwaldhof Rieger