Boka Hotell

AZIMUT Vienna Delta Hotel

AZIMUT Vienna Delta Hotel

AZIMUT Vienna Delta Hotel erbjuder inchecking från 02:00.Check out är senast 12:00. .

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Favoriten utlovar AZIMUT Vienna Delta Hotel en avkopplande och underbar vistelse. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Faciliteter som gratis Wi-Fi i samtliga rum, 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som heltäckningsmatta, garderob, trådlöst internet (avgiftsfritt), luftkonditionering, värme. Tillgång till hotellets golfbana (inom 3 km) förgyller din trevliga vistelse ännu mer. AZIMUT Vienna Delta Hotel är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Wien eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka AZIMUT Vienna Delta Hotel just nu för mellan 715 - 828 kr.

Boka AZIMUT Vienna Delta Hotel.

Recensioner för AZIMUT Vienna Delta Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till AZIMUT Vienna Delta Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för AZIMUT Vienna Delta Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till AZIMUT Vienna Delta Hotel

Adress: Sonnwendgasse 8

Postnummer: 1100

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för AZIMUT Vienna Delta Hotel