Boka Hotell

Hotel Stalehner

Hotel Stalehner

Beläget i Wiens Josefstadt, är detta vänliga hotell nära Theater in der Josefstadt, Votivkirche och Stefansdomen. Finns också i närheten Wiens stadshus och Burgtheater. Hotellet är tvåstjärnigt och inkluderar gratis hög hastighet (trådlös) till Internet och mötesrum för mindre grupper. En frukostbuffé är gratis för gästerna. Hotellet erbjuder dessutom flerspråkig personal, oövervakad parkering och säker parkering. Fastigheten har särskilda områden för rökning. Hotel Stalehner har 29 rum. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har gratis hög hastighet (trådlös) till Internet, telefoner, telefonsvarare och i rummet.

Varje rum är individuellt inredda och möblerade. Badrummen har handhållen dusch och hårtork. Rummen har utsikt över staden. Hotellet erbjuder dessutom fönster som kan öppnas och mörkläggningsgardiner/gardiner. Internet (bredband) finns tillgängliga.

Pris: Boka Hotel Stalehner just nu för mellan 669 - 677 kr.

Boka Hotel Stalehner.

Recensioner för Hotel Stalehner

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Stalehner

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Stalehner. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till Hotel Stalehner

Adress: Ranftlgasse 11

Postnummer: 1170

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Stalehner