Boka Hotell

Novum Hotel Cristall Vienna

Novum Hotel Cristall Vienna

Novum Hotel Cristall Vienna erbjuder inchecking från 02:00.Check out är senast 11:00 AM. .

Med sitt ypperliga läge i Wien har Novum Hotel Cristall Vienna allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. På hotellet hittar man bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, familjerum. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med platt-TV, internet (trådlös), värme, väckningsservice, skrivbord. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel trädgård. Novum Hotel Cristall Vienna kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Wien.

Pris: Boka Novum Hotel Cristall Vienna just nu för mellan 576 - 633 kr.

Boka Novum Hotel Cristall Vienna.

Recensioner för Novum Hotel Cristall Vienna

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Novum Hotel Cristall Vienna

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Novum Hotel Cristall Vienna. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till Novum Hotel Cristall Vienna

Adress: Franzensbrückenstraße 9

Postnummer: 1020

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för Novum Hotel Cristall Vienna