Boka Hotell

Vienna apartment one mariannengasse

Stjärna Stjärna Stjärna
Vienna apartment one mariannengasse

Läge för Vienna apartment one mariannengasse
Vienna Apartment Mariannengasse 30A/31 ligger nära i anslutning till flygplatsen och centralt i Wien på gångavstånd till Barnsjukhuset St. Anna och Wiens sjukhus. I närheten av Vienna apartment one mariannengasse ligger även Wiener Stadthalle och Burg-teatern.

Vienna apartment one mariannengasse erbjuder:
Höghastighetsinternet/wi-fi i gemensamma utrymmen. Hotellets gäster har tillgång till bland annat flerspråkig personal, tvättmöjligheter och hiss. Parkeringsplats för gäster finns mot tilläggsavgift.

Rummen på Vienna apartment one mariannengasse
Bekvämligheter i de luftkonditionerade rummen på Vienna Apartment Mariannengasse 30A/31 inkluderar hårtork. Hotellets gäster har tillgång till kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi på rummen. Alla enheter har kök med stor kyl/frys, diskmaskin, espressobryggare och enklare köksutrustning.

Pris: Boka Vienna apartment one mariannengasse just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Vienna apartment one mariannengasse.

Recensioner för Vienna apartment one mariannengasse

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Vienna apartment one mariannengasse

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Vienna apartment one mariannengasse. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till Vienna apartment one mariannengasse

Adress: Various Addresses

Postnummer: 1090

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för Vienna apartment one mariannengasse