Boka Hotell

Landgasthof Dorferwirt

Landgasthof Dorferwirt

Med sitt ypperliga läge i Wildschönau har Landgasthof Dorferwirt allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Handikappanpassning, grillplats, restaurang, hiss, bar finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, telefon. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, skidåkning, biljard, trädgård, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Oavsett varför du besöker Wildschönau så kommer Landgasthof Dorferwirt göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Landgasthof Dorferwirt just nu för mellan 689 - 775 kr.

Boka Landgasthof Dorferwirt.

Recensioner för Landgasthof Dorferwirt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Landgasthof Dorferwirt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Landgasthof Dorferwirt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wildschönau.

Adress till Landgasthof Dorferwirt

Adress: Dorf, Oberau 26

Postnummer: 6311

Stad: Wildschönau

 

Lämna dina kommentarer för Landgasthof Dorferwirt